Hirdetés leírása

Üdvözlet Kedves Látogató.

Továbbra is számtalan masszázs variációval várunk szeretettel Veresegyházon. 

Szakmai tapasztalatot,gyakorlatot külföldön szereztünk számos,különféle kultúrájú emberek révén,akik többnyire visszajáró vendégeinkké váltak. 

Szeretjük a munkánkat,talán épp ezt èrzik meg a vedégek. 

Az évek alatt személy szerint a sensual masszázsra specializálódtam,mely egy szuper relaxációs masszázs fajta. Biztosan állîthatom,hogy 10 vendégbõl 9 ezt a stîlust választja. Teljes kikapcsolódás,totális megújulás lelkileg és testileg egyaránt. (Nem összekeverendõ az ,,egyéb szolgáltatást” is nyújtó ,,technikával”. )

Laci specialitása a mélyszöveti masszázs valamint a csontkovácsolás. 

Természetesen ezen kiemelések nem jelentik azt,hogy a többi variációt nem a legjobb tudásunk,tapasztalatok szerint nyújtjuk.

Minden masszázs svéd technikán alapul de már az évek alatt kiforrt ,saját technikákat ötvözve kerül átadásra. 

Relax masszázs,mézes masszázs,só masszázs,hot stone masszázs,forró olajos masszázs,*********************(Tiltott hírdetés, hamarosan eltávolítjuk! Tartalmát NE vegye figyelembe! spamm )********************** masszázs,cellulit masszázs,sensual masszázs,holisztikus masszázs mely reiki kezelést tartalmaz,reiki kezelés,lágy csontkovácsolás,kineziológiai tapasz,biorezonencia

Sokak sajnos nem értek el többszöri keresés után sem de sajnos muszáj elõre egyeztetni ha mindenképp  szeretnétek eljönni hozzánk,hiszen ingázunk a két ország között egyenlõre. . Havi jelleggel tartózkodunk az országban. Aktuálisan mikor merre vagyok,az oldalon tudjátok ellenõrizni.

Megköszönöm figyelmed és látogatásod,a mielõbbi találkozásért îrj nekem üzenetet.

Csodás Napot.

Minden információt megtalálsz az ideiglenes oldalunkon. A blogot is érdemes alkalmanként megtekinteni,ahol hasznos és érdekes posztokat ,videókat fogunk készíteni.


Kapcsolat

www.veresmasszazs.wix.com/masszazs
Dorottya
06303954623
2112
Veresegyhaz
Masszázsvariációk,CsontkovácsolásMasszázsvariációk,Csontkovácsolás

Kiegészítő információ