Hirdetés leírása

A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony "lélegző" léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére. Az anyag néhány másodperc alatt 100:1 arányban habosodik, így milliónyi apró légcellából álló rugalmas habtakarót hoz létre, és lezárja a réseket és repedéseket. Gyakorlatilag minden felülethez tapad, elzárva a légmozgás útját. A felesleges anyag könnyen levágható, így a felület alkalmas szárazfalazat készítésére vagy más felületképzésre.A nyitott cellás poliuretán hab hőszigetelő és egyben légszigetelő is. Kevésbé érzékeny az alkalmazás módjára, mint a gyárilag előállított szigetelőanyagok. Olyan hatékony "lélegző" léggát, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja az energiarabló légmozgás elleni szigetelést. Gyakorlatilag teljesen kiküszöböli az üregeken belüli konvekciós hő mozgást, így az épület egészében egyenletesebb hőmérsékletet biztosít. Az eredmény: kiváló minőségű konstrukció, jobb komfortérzet és alacsonyabb fűtési illetve hűtési költségek. Az energia megtakarítás az épület kialakításától, elhelyezkedésétől stb. függ. Alkalmazásakor folyékony anyagot szórnak egy nyílt falra, kúszótérbe vagy a mennyezet felületére. Az anyag néhány másodperc alatt 100:1 arányban habosodik, így milliónyi apró légcellából álló rugalmas habtakarót hoz létre, és lezárja a réseket és repedéseket. Gyakorlatilag minden felülethez tapad, elzárva a légmozgás útját. A felesleges anyag könnyen levágható, így a felület alkalmas szárazfalazat készítésére vagy más felületképzésre.
Csökken az energiafelhasználás – bizonyítottan akár 70%-os fűtési költség megtakarítást lehet elérni.Teljes mértékben kompakt, mindenféle illesztési hiányosságtól mentes hőszigetelő réteg alakul ki.A rendszer megakadályozza a nedvesség levegőáramlás miatt létrejövő kondenzációját, amely az egészségre ártalmas penészgombák kialakulását okozzaHangszigetelő tulajdonságának köszönhetően a nyugalom szigetévé varázsolja az otthont.Ideális technológia a tetőterek hőszigeteléséhez, illetve épület felújítás során elvégezhető utólagos hőszigeteléshez.Óvja az épület szerkezetét a nedvességtől, illetve korhadástól és korróziótól, s ezáltal biztosítja az épület hosszú élettartamát.
Általános alkalmazások:- családi házak szigetelése- tetőtér szigetelés- födém szigetelés- könnyűszerkezetes házak szigetelése- konténer szigetelés- lapostető szigetelés- mezőgazdasági épület szigetelés- siló szigetelés- sertésól szigetelés- baromfiól szigetelés- hullámpala tető szigetelés- trapézlemez szigetelés- aljzat szigetelés- tartály szigetelés- csőszigetelés- pince szigetelés Érdeklődés email-en vagy telefonon.

06706001828
iroda@eupor.com

Bővebb információkat talál a weblapunkon, vagy látogasson el Facebook oldalunkra:
https://www.eupor.com
https
://www.tetoter-szigeteles.hu
https://www.facebook.com/eupor


Kapcsolat

www.eupor.com
Eupor Group Kft.
06706001828
5465
Cserkeszőlő
Szórt poliuretán hab szigetelésSzórt poliuretán hab szigetelés

Kiegészítő információ