Hirdetés leírása

Ismerkedj biztonságosan, a LoveBuzzler, személyiségközpontú társkeresőn.

Miért személyiség központú a LoveBuzzler?

A LoveBuzzler társkereső létrejöttét hosszú ideig tartó tervezés, szakemberrel való kooperáció és kutatás előzte meg. Célunk az volt, hogy felhasználóink olyan weboldalon ismerkedhessenek, amely kifejezetten nekik készült, tehát mellőz mindenféle felesleges funkciót, rejtett fizetési költségeket, krediteket. 

Kivételes társkeresőnk Habis Melinda -  klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus és személyközpontú terapeuta , pár- és családterapeuta jelölt, -személyiségre irányuló tesztkérdésein alapszik, amely lehetővé teszi regisztrált tagjaink számára, hogy úgy keressenek társat, barátot, egyéb kapcsolatot, hogy ne pár soros levélváltás, fénykép és néhány adat alapján kelljen eldönteniük milyen emberrel ismerkednek éppen, vagy kívánnak ismerkedni. 

A válaszok alapján (ahol nincs jó vagy rossz válasz, hiszen személyiségről beszélünk, tehát minden ember különbözik) programunk egy diagramot rajzol azokról a személyiségjegyekről, amelyek elengedhetetlenek az emberi kapcsolatokban pl. megbízhatóság.


Félrevezethet a teszt, az alapján, hogy valaki hazudik? 
Teljes őszinteséget nem várhatunk el ugyan, viszont minden felhasználó megnézheti a másik felhasználó által megválaszolt kérdéseket, hogy melyikre milyen választ adott. Valamint felkérheti a másikat, hogy töltse ki a további kérdéseket is, amiket még nem, hiszen ha csupán a regisztrációhoz szükséges pár kérdésre adott választ értékeljük az nem ad annyira teljes képet, mintha az egész tesztet kitöltötte volna.  
Továbbá, ha valakivel kapcsolatba lépünk, és beszélgetést kezdeményezünk, hamar kiderülhet, hogy az adott felhasználó nem volt őszinte bizonyos kérdésekben. 

A teszt kérdései azért irányulnak olyan dolgokra, amik egy párkapcsolat milyenségét határozzák meg, hogy előre fel tudja mérni mindenki, mennyi súrlódás lenne köztük, mennyire hasonlítanak, mennyire különböznek egymástólmielőtt még mélyebb kapcsolat alakulna ki közöttük, ez által próbáljuk megóvni tagjainkat a jövőbeni csalódásoktól amennyire lehet.

A teszt során jobban megismerhetjük önmagunkat és leendő partnerünket is.

Megéri kipróbálni! Sok sikert kívánunk!

https://lovebuzzler.com/


Kapcsolat

https://lovebuzzler.com/
LoveBuzzler
36201234566
9700
Szombathely
Biztonságos, személyiség központú társkereső ingyenBiztonságos, személyiség központú társkereső ingyen

Kiegészítő információ