Hirdetés leírása

A vezeték nélküli nővérhívó, egy rádiófrekvenciás (433Mhz) elven muködő hívórendszer, amely a kórházakban, rendelőkben, idősek otthonában, betegellátókban jelentősen emeli a betegek biztonságérzetét és a nővérek munkáját egyszerűsíti, hatékonyabbá teszi!

Minden ágy mellett, mosdóban, esetleg munkaállomáson elhelyezett esztétikus nyugtázó funkcióval ellátott hívógomb megnyomásával vagy húzásával a kijelző megjeleníti a hívás számát és/vagy típusát, így a személyzet azonnal tud reagálni, rendelkezésre állni.

Egy hívógombhoz akár több kijelzőt is lehet rendelni. A hívógombok hatótávolsága 300 méter nyílt terepen, de ha ennél nagyobb távolságoknál, esetleg zegzugos terepen üzemeltetik, a hatótávolságát növelni lehet egy jelerősítővel.Előnyei

  • A nővérhívókat a rendkívül egyszerű felszerelni, üzembe helyezni. A szereléssel nincs különösebb felfordulás a kórtermekben, folyosón, nem kell a vezetékezésre költeni, ez nem jelent plusz költséget, csak a kijelzők és a folyosó irányjelzők tápellátásáról kell gondoskodni(220V).      
  • A későbbi bővítés, áttelepítés is egyszerűen kivitelezhető. 
  • A hívásokat a jelzések sorrendjében ismételten kijelzi, nyugtázásig.
  • Egyes kijelzőkhöz naplózó modul(magyar nyelven is) kapcsolható, mellyel nyomon lehet követni a hívásokat és a személyzet reakcióidejét. Különböző jelentéseket és statisztikai kimutatásokat lehet kinyerni belőle, melyek egy adott idoszakasz eseményeinek másodpercre pontos történéseit mutatják. Ezeket a jelentéseket írásvédett módban rögzíti a software, így azokba illetéktelen nem írhat bele.
  • Több emeleten vagy egységben működő rendszerek esetében adatgyűjtő szoftvert is tudunk biztosítani amellyel a főnővérnek, vezetőnek rálátása lehet az osztályokon zajló híváseseményekre.  

Kérjen ajánlatot, állunk rendelkezésére!

Keressen bátran minket az interneten:

    http://www. noverhivo.com

Vagy személyesen boltunkban az alábbi címen

   1082 Bp., Nap u. 37.

Ha kérdése adódna, hívjon bátran nyitvatartási időben (8:30-17:00) a +36-1-789-1557 vezetékes számon vagy a +36-30-488-0664mobilszámon.


Kapcsolat

noverhivo.com
Retail Support
06304880664
1082
Budapest

Kapcsolat

Kapcsolat Retail Support PMS-el
Vezetéknélküli nővérhívó rendszerek, gyors beüzemeléssel!Vezetéknélküli nővérhívó rendszerek, gyors beüzemeléssel!

Kiegészítő információ