Hirdetés leírása

10 CSOMAG Kényelmes arcvédők: Egészséges, strapabíró, könnyű és kényelmes prémium védőpajzsok, amelyek ultra-tiszta, vastag PET műanyagból készülnek. Minden pajzs tartalmaz egy rugalmas fejpántot és egy puha, kényelmes homlokhabos párnát. A pajzsoknak elegendő helyük van az arc között, hogy elférjenek a maszkok, szemüvegek és kalapok. Egy kaptafára.
TELJES ARCVÉDELEM: Biztonsági, teljes hosszúságú arcvédő, rugalmas, körbefutó kialakítással, amely a homlok, az oldal és az elülső arc védelmét biztosítja. A pajzsok 180 fokos védelemmel rendelkeznek, és teljes mértékben fedik a szemet, az orrot és a szájat, hogy megakadályozzák a nyálcseppek, köhögés, tüsszentés és más idegen anyagok eljutását az arcodba. Méretek: 8,7 "magas x 12,6" széles.
KÜLÖNLEG TISZTA és KÖDNYÖLÉS: Az arcvédők nagyon tiszta láthatóságot biztosítanak, és kiváló optikával rendelkeznek, amelyek maximálisan beengedik a fényt, míg a párásodásgátló anyag hosszabb használat esetén ellenáll a ködnek. A pajzs kristálytiszta, miután lehúzta a védőfólia mindkét rétegét. Fertőtlenítés után újrafelhasználható.
Ideális a legtöbb munkahelyre: Alapvető, egyéni védő arcvédőink világszerte, a legelterjedtebb munkahelyi környezetben vannak viselve. Fodrászok és gyógyfürdő szakemberek, éttermek, éttermi szolgáltatások, kiskereskedők, raktárak, irodák, iskolák használják őket beltéren és szabadban egyaránt.


Kapcsolat

Reeynard Igor
06706612555
1014
Budapest

Kapcsolat

Kapcsolat Reeynard Igor PMS-el
Biztonsági arcvédők (10 darabos csomag)

Kiegészítő információ