Hirdetés leírása

Szeretnél az Interneten plusz jövedelmet, de egyetértesz azzal, hogy egyedül nehéz a bevételszerzés? Ha velünk tartasz Online Közösségi Jövedelem Programunkba, nem leszel egyedül! Mivel nem leszel egyedül, ezért a feladat is könnyű lesz és akár rendszeres éves jövedelmed is lehet!

Amit mi kínálunk Neked ez ugyanolyan lesz, mintha egy e-mail címet regisztrálnál és néha használnád. Csak nálunk éveken át tartó garantált jövedelmed lesz belőle, míg az e-mail címed használatáért nem kapsz semmit.

Két különböző lehetőséget tudok ajánlani.

Mindkettőre jellemző:

- otthonról végezhető

- NEM KELL HÁLÓZATOT ÉPÍTENI

- NEM KELL EGYETLEN FILLÉRT SEM FIZETNI, SŐT! Most mi helyezünk számládon letétbe 100 000 Ft-ot, amit később felhasználhatsz.

Nem szeretnék ígérgetni, a munkából nem fogsz holnapra meggazdagodni, de rendszeres havi jövedelemre tehetsz szert általa. Ez egy hosszabb távú bevételi lehetőség, ami nagyon könnyű és más munka mellett is végezhető, ezért kockázat nélkül kipróbálhatod.

Munkaidő: Tőled függ, mennyit szeretnél dolgozni. Ez lehet hetente egy fél óra, vagy havonta 1-2 óra. Ha élvezed a munkát, nyilván több időt szeretnél ráfordítani.

Az ország egész területéről keresünk most embereket.

Ha csak simán az egyszerűbb lehetőség érdekel, akkor kérlek olvasd el ezt a tájékoztatót:

https://money-and-bliss.webnode.hu/l/a/

 

Ha viszont szeretsz írni - nem kell profi szinten - csak mondjuk egy ételreceptet, egy blogcikket stb, akkor ezen az oldalon találod a részleteket:

https://money-and-bliss.webnode.hu/l/ne-szovegeljunk-mar-annyit/

 

FONTOS! Mindkét helyre is jelentkezhetsz a tájékoztatóban megadott linkre kattintva, én pedig szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha írsz nekem: moneyandbliss2020@gmail.com

Köszönöm szépen a figyelmedet,  sok szerencsét a munkakereséshez!


Kapcsolat

L Sz M
06301234567
2030
Budapest

Kapcsolat

Kapcsolat Szilvia M N PMS-el
Rendszeres havi jövedelem

Kiegészítő információ