Hirdetés leírása

Kiemelkedő Ajánlat! Gyönyörű 2-3 lakásos családi ház Csörögön, egy igazi ékszer! Ez a stílusos otthon minden igényét kielégíti. Teljes lakóterülete 185 négyzetméter, és 6 nagyvonalúan berendezett szobát talál itt, amelyeket az Ön igényei szerint alakíthat ki. A hálószobák és nappalik mellett kényelmesen elhelyezheti a gyerekszobákat, dolgozószobákat vagy hobbi helyiségeket a házban. Összesen 7 szoba, 3 konyha, 3 fürdőszoba és 2 kisebb tároló áll rendelkezésre. A tető teljesen új, és az udvarban még egy lakható kis melléképület is megtalálható. Ez a melléképület szoba, konyha, külön WC és fürdőszoba, káddal és tusolóval felszerelve.

 
Az ingatlan nemcsak belül, hanem kívül is lenyűgöző. Egy 1.022 négyzetméteres kültéri terület található itt, melynek része egy gyönyörű halastó is, amely várja, hogy személyes zöld oázissá váljon. Képzelje el, ahogy a saját kertjében grillez, miközben élvezi a meleg napsütést - ez nem csak álom, hanem valóság lehet!
 
Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló. Az élelmiszerbolt, orvosi rendelő, óvoda, vonatállomás és posta mind mindössze 5 perces sétával elérhetőek. Csörög egy bájos kis falu, mindössze 40 kilométerre Budapesttől. Vác is csupán 8 kilométerre található, ahol egész nyáron át szép előadások várják Önt a központban.
 
Mindezért mindössze 70 000 000 forintot kérünk. Ráadásul a vásárlás jutalékmentesen történik, így megtakarításokat is elérhet. Az ingatlanvásárlás ügyvéd és közjegyző közreműködésével történik, hogy Önnek a lehető legbiztonságosabb élményben legyen része.
 
Az aktuális tulajdonosok jelenleg még a házban laknak, de rövid időn belül beköltözhetővé válik az ingatlan. Ha érdeklődik az ingatlan iránt, örömmel várom üzenetét vagy hívását a (+36) 308956911 telefonszámon. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Kapcsolat

Illés Mária
0036308956911
2135
Csörög

Kapcsolat

Kapcsolat Maya66 PMS-el
2-3 családi ház eladó2-3 családi ház eladó

Kiegészítő információ