Hirdetés leírása

Családi okok miatt eladó egy exlusive street food büfé, mely a világ végére is elszállítható akár. Egy vendéglátós és egy asztalos technikus álmodta, majd keltette életre ezt a Kuckót, mely alkalmas lehet számtalan dologra is akár. Nálunk ugyan egy újhullámos Büféként üzemelt, de nálad lehet akár a kerted éke is nyárikonyha gyanánt, de persze tovább álmodható akár egy hangulatos virágboltnak, Buborékos Gofrizónak, kis irodának, vagy bármi egyébnek, a fantáziádra van bízva. Különleges műgonddal terveztük, majd építettük is meg, mint afféle Álmot, melyet magának álmodik meg az emberlánya-fia. A házikó teljesen Új, mondhatni alig futott, Rád vár, hogy egy új álommal töltsd azt meg.

Az alábbiakban pedig a szárazabb műszaki adatok olvashatóak:

Daruzható, ( 350 x 260 cm alapterületű ) teljesen önhordó téliesített ( hőszigetelt ) szerkezet, kívül 22 mm, belül 16 mm vastag lambéria borítással, három rétegben felületkezelve. Alja bitumenezve, ( OSB, nikecel, hajópadló, műpadló borítás ), a tetőszerkezet és a csatorna komplett Lindab rendszer, átszellőztetéssel, párazáró fóliával, rovarfogó ráccsal. A nyílászárok egyedi tervek alapján készült faszerkezetek. Belső tér szintén három rétegben felületkezelve, egyedileg tervezett és készített, beépített bútorokkal, 38 mm vastag nagy kopásállóságú pulttal, körben metró csempe. A villany és vízrendszer korszerű, az előírásoknak megfelelő minőségben elkészítve.
A faház nyílászárói úgy vannak kialakítva, hogy a belső tér átszelőztetése a lehető legjobb legyen. A legmelegebb nyári napon is teljesen élhető, nincs benne meleg a működő sütők hőkibocsátása ellenére sem.


Kapcsolat

Tóth Andrea
36302194665
8127
Aba

Kapcsolat

Kapcsolat Cashmere PMS-el
Büfé FaházBüfé Faház

Kiegészítő információ