Hirdetés leírása

Biblia szeminárium “Amit Jézus mondott az ma beteljesedett itt a mi világunkban” címmel

 

Miközben globálisan csökken a vallásosság száma, a Biblia megmagyarázata több mint 140 000 hívőt vonzott az egyházba, és milliók figyelmét keltette fel.


A Shincheonji Church of Jesus, the Temple of the Tabernacle of the Testimony által tartott online szeminárium “Példázatok a mennyek országának titkairól és azok igaz jelentéséről szóló bizonyságtétel” a Biblia Újszövetségében leírt példázatok megmagyarázatára összpontosít. A szemináriumot 2022. január 3-tól március 28-ig minden hétfőn és csütörtökön 10 órától (GMT+9) élőben közvetítik a Youtube-on.


"A példadázatok kulcsfontosságúak a mennyek országa titkainak megértéséhez. Az Ószövetség próféciái Jézus első eljövetelekor teljesedtek be.  Jézus azt mondta, hogy “eljön az óra” (Jn16:25) amikor az újszövetségi próféciák is beteljesednek. “A prófécia kinyilatkoztatásával eljutunk a példabeszédek igazi jelentéséhez" – nyilatkozta az egyház tisztviselője.    


Az elmúlt három hónapban a Jelenések könyvéről tartott, és a YouTube-on közvetített szemináriumon többek között 16.000 lelkipásztor vett részt. A videókat 24 nyelven, 136 országban követték és a megtekintések száma elérte a 7 milliót. A Shincheonji Church of Jesus elmondta, hogy 57 ország 1200 egyházi vezetője írt alá szándéknyilatkozatot (MOU) az egyházzal a nemzetközi együttműködés és az oktatási programok fellendítése érdekében.

A Shincheonji Church of Jesus tisztviselője elmondta: "Világszerte egyre több ember betegszik meg, él át katasztrófákat és megy keresztül nehézségeken a világjárvány miatt. Ennek okán pedig egyre többen gondolkonak el azon, hogy miért kell szenvedniük és mi az élet értelme. A vallásnak az a feladata, hogy válaszokat adjon ezekre a kérdésekre. A vallási világban, ahol a személyes jelenléten alapuló tevékenységek korlátozottak, az oktatásnak minden egyes embert otthonában kell elérnie."

"Az ok amiért a Shincheonji Church érdeklődést keltett az emberekben: a Jézus küldetésének világos magyarázata az Újszövetségben" - folytatta.


A szemináriumot az alábbi linken keresztül tekintheti meg a YouTube-on: 

[Bevezetés ] 

https://youtu.be/qaixj0pGdvc

[1. Téma] A két szellem (Isten és a Sátán)

https://youtu.be/aTh20L-md08

[2. Téma] Bibliai alapok

 https://www.youtube.com/watch?v=SA8Vy0nJOEU


Kapcsolat

Bobett
01784435776
1
Budapest

Kapcsolat

Kapcsolat Bobett PMS-el
Online SzemináriumOnline Szeminárium

Kiegészítő információ