Hirdetés leírása

Szolgáltatásainkat Magyarország egész területén igénybe lehet venni, részben közvetlenül tőlünk, saját alkalmazottak bevonásával, részben kooperációs partnerünkön/partnereinken keresztül. Önöknek elég csak velünk tartani a kapcsolatot mi nem csak az általunk közvetlenül teljesített feladatokért, de a szolgáltatás ellátásába bevont személyekért, vállalkozásokért is felelősséget vállalunk.

              Széleskörű tevékenységünk műszaki kiskereskedelmi (webshop) tevékenységgel kezdődött, majd egyre több vásárlóink részéről merült fel igény a megvásárolt műszaki berendezések helyszíni üzembe helyezésére. Ezért a műszaki és elektronikai, informatikai kivitelezéseket is felvettük palettánkra. Később a munkálatokhoz kapcsolódó feladatok ellátására is vállalkoztunk (munkavégzés során munkaterület őrzése, munkák végeztével takarítási feladatok ellátása…), melyekkel megrendelőink elégedettek voltak, így az egyes szakmai területek irányítására szakembereket toboroztunk, akik az adott területen több éves szakmai gyakorlati ismereteket szereztek. Napjainkban már alkalmasak vagyunk Önállóan is, nagy műszaki projektek lebonyolítására, magas biztonsági elvárásokat támasztó helyszínek, rendezvények őrzésére, védelmére, teljes körű takarítási (külső és belső területek) feladatok ellátására is. Ezeken a szolgáltatási területek még nincs lekötve minden kapacitásunk, így ezekre a területekre szeretnénk elsősorban együttműködési lehetőséget kínálni.

             Kérjük, tegyék lehetővé, hogy egyedi árajánlatunkkal bebizonyítsuk versenyképességünket! A kapott adatok alapján elkészítjük ajánlatunkat, ajánlati képességünket 30 napig garantáljuk. Szolgáltatás megrendelése esetén 100% pénzvisszafizetési garanciát kínálunk arra az esetre, ha az árajánlatukban vállalt kötelezettségnek a szolgáltatás ellátása során nem teszünk eleget! Ön semmiképp nem veszíthet, a felelősség a mienk!


Kapcsolat

emps-facility.com
Elektronick and Manpower Services Kft
302806546
1114
Budapest XI.

Kapcsolat

Kapcsolat bandi1980 PMS-el
1114 Budapest, Mészöly utca 4.;1114 Budapest, Mészöly utca 4.;

Kiegészítő információ