Hirdetés leírása

74 éves, erős dohányos, belterületi budapesti lakásában egyedül élő, humán érdeklődésű, ballib beállítottságú férfi keres csinos, hasonlóan magányos nőt.
Szeretnék Veled hangversenyre járni (Bachtól Bartókig minden érdekel) az Uránia moziba (a New York Metropolitan opreaelőadásaira) és képzőművészeti filmekre. Szeretnék Veled színházba járni (Jurányi, Szkéné, Katona, Örkény, Radnóti, B32), moziba menni, sétálgatni, utazgatni, uszodába járni. Kedvelem még a jazzt, a bluest, a világzenét (különösen a balkáni romákat). Rendszeresen olvasok klasszikusokat, kortárs magyar és külföldi irodalmat, HVG-t, Ést, Magyar Narancsot.
Digitális analfabéta vagyok, se számítógépem, se okostelefonom nincs, se jogosítványom, se autóm, se nyaralóm. Nem beszélek idegen nyelveket. Jó lenne, ha te beszélnél és olvasottabb lennél, mint én; szeretek felnézni a partneremre.
Női szempontból hátránynak számít, hogy rengeteg focit nézek a tévében, Barcelona-drukker vagyok, és imádom az angol bajnokságot is, és a férfi teniszt is kedvelem. Persze, egy szimpatikus, ideális partner kedvéért sok mindenről le tudnék mondani. Amiről nem, az a cigi, a zene, az olvasás, a színáz és a film.
Melankolikus természetű és lassú gondolkodású vagyok, nem szeretem a hisztit, a veszekedést és a sértődékenységet. Nem baj, ha halk szavú és kevés beszédű vagy, de azt sem bánom, ha sokat beszélsz. Otthon rengeteg CD-m és DVD-m van. Egy ismerősömet kértem meg, hogy ezt a szöveget tegye fel a netre, megadom a telefonszámom: 061 267 3780, 0630 4593386 Laci


Kapcsolat

f_Laci
06304593386
1054
Budapest

Kapcsolat

Kapcsolat f_Laci PMS-el
nopic

Kiegészítő információ