Hirdetés leírása

Eladó a képen látható grafitszürke vonó horgos 1.0 GL Suzuki swift. Az autó nagyon megkímélt kifogástalan állapotban garázsban tartott. Téli,illetve nyári gumi garnitúrával. A nyári gumi tizennégyes könnyűfém felnire van szerelve. A téli gumi tizenhármas gyári vas felnire van szerelve. Műszaki vizsgája ez év márciusban lejár. Azonban teljes szervizelésen eset át, így a friss műszakira teljesen fel lett készítve.

Lengéscsillapító csere.

Féktárcsa csere.

Fékbetétek cseréje.

olaj csere.

olaj szűrő csere.

hűtő folyadék és fagyálló csere.

Levegő szűrő csere.

A vevőnek már semmit nem kell rá költenie. Csak el kell vinnie, hogy az autó a friss műszakit megkapja. A kis autót azért bocsájtjuk eladásra mert kinőttük. Így egy nagyobb autóra szeretnénk lecserélni. Ez a kis autó tökéletes városi autó. Ezer forintos üzemanyaggal a világból ki lehet vele autózni. Vagy ha éppen a gyermekünknek szeretnénk vásárolni egy megbízható, minimális fenntartási költséggel bíró első kis autót. Száz kilométeren három litert fogyaszt! Ennek a kis suzuki motorját még japánba szerelték össze. Tehát ha egy megbízható kis autóra vágyik akkor ne habozzon a megvásárlásával.


Kapcsolat

Sárossy Zoltán
06706583310
7081
Simontornya
Eladó a képen látható grafitszürke vonó horgos 1.0 GL SuzukiEladó a képen látható grafitszürke vonó horgos 1.0 GL Suzuki

Kiegészítő információ